Alouette Museum Barneveld

Case

Info

Klant / Alouette Museum Barneveld

Opleveringsdatum / Augustus 2021 (tot op heden beheerd door In Scope Media)

Projectsoort / Webdesign

Producten / Huisstijl, Website, Webshop, Mailadressen & Hosting

Extra / Mollie.com-integratie en mailadressen

Over deze case

Voor het Alouette Museum Barneveld heb ik een website en webshop gerealiseerd met een Mollie.com integratie. Samen met deze integratie kunnen bezoekers van de hoofdsite tickets voor het museum of een evenement bestellen. Daarnaast kunnen bezoekers van de webshop, tevens door middel van deze integratie, AMB-producten bestellen.

Huisstijl
De sites hebben een huisstijl die gebaseerd is op het bestaande logo. Bij de start van het project kreeg ik een database met bestanden aangeleverd, inclusief het logo. Door beide sites heen is gebruikgemaakt van de kleuren uit het logo.

Website (www.alouettemuseumbarneveld.nl)
De hoofdsite bevat alle informatie over het museum, de stichting en o.a. verhuur van helikopters. Op de homepagina wordt een duidelijk overzicht getoond met links naar belangrijke pagina’s zoals Museumbezoek, Over ons en Contact.

Webshop (shop.alouettemuseumbarneveld.nl)
In de webshop van het museum worden AMB-producten en merchandise verkocht, zoals hoodies, polo’s en petjes. Ook deze site werkt samen met de Mollie.com-integratie waardoor klanten via iDeal het verschuldigde bedrag kunnen betalen.

Mailadressen & Hosting
Voor het museum ben ik ook aan de slag gegaan met de domeinnamen. De hoofdsite heeft als domeinnaam alouettemuseumbarneveld.nl en de webshop shop.alouettemuseumbarneveld.nl. De mailadressen zijn gebaseerd op het domeinformat van de hoofdsite.

Contact n.a.v. deze case

Heeft u vragen of opmerkingen over deze case? Of heeft u een soortgelijke opdracht? Neem dan contact op met Wessel, de verantwoordelijke van dit project, en mail naar wessel@inscopemedia.nl.

Project door: