No Choice Seminar

Case

Info

Klant / No Choice & Opwekking

Oplevering / Juni 2022

Projectsoort / Video en Concept

Gebruikte software / Adobe Photoshop en Adobe Premiere Pro

Over deze case

Voor een seminar van de bewustwordingscampagne No Choice van 18 verschillende organisaties zoals Missie Nederland, TWR en Jesus.net mochten we 3 video’s maken. Voorganger en EO-presentator Jurjen ten Brinke ging voor deze video’s in gesprek met 3 christenen over hun geloof en hun manier van evangelisatie. 

Opnames
Voordat er überhaupt iets te monteren valt moeten er uiteraard eerst opnames gedaan worden. Via No Choice werd de opnamelocatie geregeld, het mediacentrum van TWR in Barneveld. Twee gasten (Chaman en Zmnako) hadden fysiek op locatie het gesprek en één interview met Priya was via Zoom. Vanwege de internetverbinding is het beeld van haar wat onscherp. 

Montage
Van elk gesprek dat circa 30 minuten duurde werd een korte video tussen de 5 en 7 minuten gemonteerd. Hiervoor maakte we gebruik van het montageprogramma Premiere Pro. Na het seminar werd van elke video een langere versie gemonteerd. Deze zullen in de toekomst worden gebruikt voor andere seminars of presentaties. 

Seminar
Het seminar van No Choice met de naam Wie gaat het vertellen?! werd gepresenteerd door Jurjen ten Brinke en Jiska Chin-A-Teh en werd gehouden op de Pinksterconferentie Opwekking. 

{Tekst gaat verder onder afbeelding}

De volle zaal bij het seminar van No Choice met voorin een still uit de video met Priya

Extra’s
Ter aankondiging van het seminar publiceerde No Choice een promovideo met Jurjen ten Brinke. Ook korte snippetvideo’s in 9×16 formaat voor platformen als Instagram Stories en TikTok werden aanvullend gemonteerd voor. Verder is de hele video met Priya in het Nederlands ondertitelt. 

Contact n.a.v. deze case

Heeft u vragen of opmerkingen over deze case? Of heeft u een soortgelijke opdracht? Neem dan contact op met Wessel, de verantwoordelijke van dit project, en mail naar wessel@inscopemedia.nl.

Bekijk de snippetvideo met Zmnako

Video afspelen

Project door: