Diensten

Van audioproducties tot webhosting en van artikelen tot video’s!

Geschreven journalistiek

Binnen ons team is er veel ervaring met geschreven journalistiek. Van spraakmakende interviews tot unieke reportages. Onze redacteuren worden regelmatig ingehuurd als freelancer bij diverse media.

Hendrina schrijft regelmatig voor CIP en het ND. Voor de zaterdagkrant van het Nederlands Dagblad schreef ze het lange artikel over digitaal geld.

Banner artikel Europees digitaal identiteitsbewijs veiliger of juist niet

Fotografie

Foto's bij een geschreven artikel, voor social media of zakelijke kiekjes? Onze makers maken ze voor je, met professionele camera's van merken als Canon en Sony.

Video's en gifjes

Met een duidelijk script en goede planning maken onze makers professionele video's en gifjes voor bedrijven, organisaties en voor jou! Maak een koffieafspraak met ons en vertel wat we voor je kunnen doen.

Lydia en Wessel hebben al verschillende opdrachten voor de Christelijke Hogeschool Ede gedaan: gifjes en video's voor social media en een video voor intern. Dat laatste is de Nieuwjaarswens.

Podcast & voice-over

Van een journalistieke podcast tot een ingesproken radiocommercial. Onze makers zijn breed inzetbaar op het gebied van audio en maken gebruik van professionele apparatuur en studio's. Met de afdeling ScopeCast produceert In Scope Media audioproducties

Webdesign en -hosting

Een nieuwe website of webshop nodig? Wilt u uw bestaande site door ons laten beheren? Of wilt u onderhoud aan uw WordPress-website? Bij In Scope Media zijn verschillende zaken op het gebied van webdesign en -hosting mogelijk!

Wessel ontwierp en bouwde al verschillende websites. Met In Scope Media beheren we daarnaast ook sites van onze klanten. De sites van Alouette Museum Barneveld wordt door ons beheert en zijn gebouwd door Wessel.

Grafisch ontwerp

Photoshop, Illustrator en Canva.com kennen geen geheimen voor onze makers. Van poster tot albumcover, van visitekaartje tot een nieuw logo: onze makers zetten je idee om in een grafisch hoogstandje!

Ook persoonlijke gifjes?

Voor de CHE maakte we verschillende gifjes voor social media. We kunnen de gifjes opnemen, monteren en publiceren: het hele proces dus! Klik op onderstaande knop en maak een koffieafspraak voor een gesprek over de mogelijkheden.

Klanten en samenwerkingen