We zijn live!

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website is vanaf vandaag online! Van onze persoonlijke profielen tot gezamenlijke cases: via deze site houden we je op de hoogte van nieuwe, lopende en (recent) afgeronde projecten. Daarnaast leer je onze makers en hun projecten goed kennen.

De bezoeker van deze website vindt een overzicht van de laatste cases op deze pagina. Per case is uitgewerkt welke makers onderdeel waren van het proces en bij de ontwikkeling van het eindresultaat. Daarnaast fungeert de site deels als persoonlijk portfolio van de makers.

Ontwerp

In Scope Media maakte eerder voor Alouette Museum Barneveld een site en webshop. Onderdelen uit het bestaande logo (kleuren en illustratiestijl) werden verwerkt in de sites. Voor deze site zijn we op dezelfde manier te werk gegaan. De huisstijl van ons bedrijf is, wat betreft lettertype en kleuren, door de hele site verwerkt. Daarnaast oogt de site ook frisser met scheidingselementen zoals slashes (zie onder deze tekst) en strakke case- en nieuwsbanners. 

Functioneel

De zoekfunctie van de site is verbeterd (deze geeft live resultaten weer) en de site wordt regelmatig gescand op cookies zodat hij altijd AVG-proof blijft. Door de weergave van recente werken hopen de makers van In Scope Media potentiële klanten een goed beeld te geven van hun kunde.

Cases en makers

Op de nieuwe site zijn ook verschillende projecten en publicaties uitgelicht. Bijvoorbeeld een recent artikel van Hendrina, maar ook gifjes voor de CHE. Per case is uitgewerkt welke makers aan het project werkten, welke middelen gebruikt zijn en wanneer het project opgeleverd is. Zo ontdekt de bezoeker niet alleen meer over de projecten, maar ook over onze makers. 


Wil je ook zo’n toffe website? Maak een (online) koffie afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *