Over ons

Lees alles over ons bedrijf en onze makers

In Scope Media staat voor...

Het complete plaatje

Van idee tot eindresultaat: met input van de klant maken we precies wat je wilt. Daarnaast is elke opdracht op maat: met alle makers of één van onze creatievelingen.

Goede samenwerking

Niet alleen met elkaar, maar ook met de klant. Door heldere communicatie bereiken we het beste eindresultaat! Daar worden niet alleen wij, maar ook de klanten blij van!

Eerlijke verhalen

Gerechtigheid staat bij ons hoog in het vaandel. We brengen onderwerpen in het vizier die nog buiten schot zijn gebleven. Dit doen wij met journalistieke én commerciële opdrachten.

Creativiteit

Met creatieve ideeën en praktische input kunnen we veel maken. Van hoorspel tot een verrassende promotievideo. Stuur je wensen en wij laten je weten wat we kunnen realiseren!

Ook zo'n gave website?

Voor Alouette Museum Barneveld bouwde we een mooie website en een praktische en makkelijk aanpasbare webshop. Klik op onderstaande knop en maak een koffieafspraak voor een gesprek over de mogelijkheden!

De Makers

Anne-Sophie Weijma

Anne-Sophie is goed in conceptdenken en een creatieve draai geven aan audiovisuele producties, monteren, filmen, fotograferen of het vormgeven van content.

anne-sophie@inscopemedia.nl

Hendrina de Graaf

Hendrina’s expertises zijn schrijven, interviewen, fotografie en datajournalistiek.

hendrina@inscopemedia.nl

Lydia de Roode

Lydia is goed in audio- en videomontage, filmen, creatieve ideeën bedenken voor scripts en het vormgeven van content voor social media. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met interviewen, voor video’s maar ook voor geschreven verhalen!

lydia@inscopemedia.nl

Wessel Paans

Wessel maakt graag podcasts, video’s of websites en bedenkt creatieve concepten of producten.

wessel@inscopemedia.nl

Klanten en samenwerkingen