Beveiligd mailen

Service

Beveiligd mailen

Heeft u informatie of tips die u, liever niet via de ‘gewone contactmogelijkheden’, wilt delen? Dat is mogelijk! Maak hiervoor een anoniem e-mailadres aan, bijvoorbeeld via Protonmail en mail ons naar inscopemedia@protonmail.com. Daarnaast is het ook verstandig om je mails te versleutelen. Doe dat bijvoorbeeld via Mailvelope, waar je de mails versleutelt verzendt.

Versleutelen

De meeste e-mails die je verstuurt zijn niet versleuteld. Voor sommige mails is dat niet erg, maar als je veilig wilt tippen dan kun je je mail beter met PGP versleutelen. Een handleiding daarvoor vind je op deze pagina. 

Onze PGP sleutel

PGP Fingerprint: 81DB 7ABF 922D 4A47 D4EC B114 89BB 2A03 5983 ACBA

Download onze volledige PGP sleutel via deze link

Normale wegen

Denk je dat de informatie ook op ‘makkelijkere’ manier ons kan bereiken? Gebruik dan ons contactformulier en maak een koffieafspraak op een neutrale plek. Hier kunnen we vrijuit spreken en kunt u op een, voor u, makkelijkere manier de informatie doorgeven. 

In Scope Media is je dankbaar als je gevoelige of, voor media, interessante informatie deelt. We kunnen alleen niet alles onderzoeken en kunnen daarom niet beloven dat we ook daadwerkelijk met deze informatie aan de slag gaan. Dit zullen we je ook voorleggen wanneer dit het geval is. 

Ontdek meer over het bedrijf en de makers

Lees meer over ons gebruik met persoonsgegevens en cookies

Daar stem je mee in als je met ons een samenwerking aangaat

Voor een vraag, klacht of verhaaltip

Voor informatie die niet via de gewone wegen gedeeld kan worden

Welke copyrights er gelden en hoe wij omgaan met auteursrecht